Acasă Politic Patru exponenți ai PSRM-PDM, propuși la concursul din Comisia pentru fotoliul de...

Patru exponenți ai PSRM-PDM, propuși la concursul din Comisia pentru fotoliul de membru al CA

0

Biroul Permanent al Parlamentului s-a întrunit azi într-o ședință, la care a decis să propună Comisiei parlamentare de profil patru candidați la fotoliul de membru al Consiliului Audiovizualului. Potrivit Platforma DA, cei patru ar fi exponenți ai fracțiunilor PSRM-PDM, iar candidaturile lor au fost susținute prin vot politic. Anunțul a fost făcut de deputat Platformei DA, Alexandr Slusari pe pagina sa de facebook, transmite SafeNews.md.

„Cinci minute în urmă, majoritatea PSRM-PD din Biroul Permanent au pornit procesul mimării concursului de selectare a celor doi membri ai Consiliului Audiovizualului. Cu un vot politic a mai multor deputați, care sunt foarte departe de domeniul mass-media, pentru așa zisul concurs în cadrul Comisiei parlamentare de profil sunt propuși 4 reprezentanți ai fracțiunilor PSRM-PD, dintre care Comisia trebuie să „selecteze” 2. Sunt Larisa Manole, Victor Focșa, Vadim Mișin și Ala Ursu-Antoci”, spune deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari.

Acesta s-a arătat indignat de faptul că Biroul Permanent nu a propus pentru concursul din Comisia de profil pe cei doi candidați din partea Platformei DA – Angela Aramă și Nelly Sambriș.

„De ce au fost propuși acești patru și nu alți doi, înaintați de fracțiunea Platforma DA ? De atâta. Ăsta a fost răspunsul. Mai vrem să trăim cu această majoritate parlamentară și cu acest Guvern?”, a mai menționat deputatul Slusari.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.