Acasă Uncategorized Medvedev amenință UE și Ucraina: Europenii vor îngheța de frig în casele...

Medvedev amenință UE și Ucraina: Europenii vor îngheța de frig în casele lor

0

Fostul președinte al Rusiei Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, a amenințat, într-un mesaj publicat, joi, pe canalul său de Telegram, Uniunea Europeană și Ucraina.

În mesaj, Medvedev „prezintă” 11 puncte în care susține tezele oficiale ale propagandei de la Kremlin.

Mesajul, intitulat „Păcatele lor (De ce nu este vinovată Rusia)”, conține amenințări la adresa europenilor, care, spune Medvedev, „vor îngheța chinuitor în caselor lor în această iarnă”. 

„Prostuții europeni au fost cinic amăgiți de americani, obligați fiind să suporte cele mai dureroase consecințe ale sancțiuni care lovesc țările UE. Europenii obișnuiți vor îngheța chinuitor în caselor lor în această iarnă”, scrie fostul președinte al Rusiei.

Rusia nu este vinovată „de faptul că în Europa și SUA este cea mai mare inflație din ultimelel decade, e faptul că multe frimele din țările UE și SUA au pierdul investițiile de multe miliarde în economia Rusiei, de faptul că birocrații nebuni, care își spun conducerea UE, au pierdut definitv legătura cu realitatea și obligă bieții ucraineni să-și sacrifice viețile pentru aderarea la UE”, scrie acesta.

Medvedev amenință și Ucraina cu „dispariția”: „În consecința a ceea ce se întâmplă acum, Ucraina poate pierde și resturile de statalitate și suveranitate și să dispară de pe harta lumii”. 

Despre NATO, Medvedev spune că „continuă, în pofida logicii și a bunului simț, să se apropie de granițele Rusiei, creând o amenințare reală privind un conflict mondial și moartea unei bune părți din umaninate.”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.