Acasă Sport Cum a reacționat fiul lui Cristiano Ronaldo când l-a văzut prima dată...

Cum a reacționat fiul lui Cristiano Ronaldo când l-a văzut prima dată pe Messi. Mama portughezului s-a amuzat

0
Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a acordat un interviu în care a abordat mai multe subiecte referitoare la fiul său, proaspăt transferat la Manchester United.

Cum a reacționat fiul lui Cristiano Ronaldo când l-a văzut prima dată pe Messi. Mama portughezului s-a amuzat

Pe lângă visul său de a-l vedea pe Cristiano jucând din nou pentru Sporting Lisabona, mama lui Ronaldo a povestit și un episod amuzant din 2017, când familia sa l-a întâlnit pe Lionel Messi la gala pentru Balonul de Aur.

În vârstă de 11 ani, Cristiano Ronaldo junior a petrecut deja doi ani la academia lui Juventus, iar acum face partea din cea a lui Manchester United, odată cu transferul tatălui său.

„Eram cu Cristianinho și i-am spus: ‘Uite, acolo e Messi!’. Nepotul meu mi-a răspuns: ‘Nu e el, e foarte mic!’. Apoi, Cristiano l-a încurajat să îl salutate. Messi este o persoană foarte bună, dar nepotul meu este deja mai înalt decât el. A fost un moment amuzant”, a spus Dolores Aveiro, potrivit Football Italia.

Mama lui Cristiano Ronaldo a povestit și cum a trăit zilele de dinaintea transferului fiului său la Manchester United, când presa internațională scria că portughezul este aproape de un transfer la rivala Manchester City.

„Mi-a spus ‘Mamă, stai liniștit, voi merge la Manchester United. I-am spus că mă bucur foarte mult și așa a făcut. A fost foarte emoționant să văd un stadion plin, cu 75.000 de oameni care îi strigau numele”, a mai spus Dolores Aveiro.

Ronaldo și-a legitimat juniorul la Manchester United

Cristiano Jr., fiul lui Cristiano Ronaldo a urmat exemplul tatălui său și, potrivit A Bola, s-a legitimat la echipa U12 a ”diavolilor” unde este coleg cu fiul celeilalte legende a lui Manchester United, Wayne Rooney, Kai.

Cristiano Jr. a fost legitimat și la Juventus, ultima echipă pentru care a evoluat Ronaldo, iar, la acel moment, portughezul spunea că își dorește ca fiul său să îi calce pe urme și să urmeze o carieră în fotbal.

”Mi-ar plăcea ca el să devină fotbalist, este pasionat de acest sport. Este foarte competitiv și urăște să piardă”, declara portughezul, citat de The Sun.

Printre fotbaliștii trecuți pe la Manchester United care și-au legitimat fii la echipa din Premier League se numără și Zlatan Ibrahimovic.

Și fii lui Lionel Messi, celălalt mare protagonist al perioadei de mercato, care s-a transferat la Paris Saint Germain după 21 de ani petrecuți la Barcelona, au fost legitimați la echipa din capitala Franței.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.