Acasă Sport Barcelona riscă să fie fără antrenor la primul meci din La Liga!...

Barcelona riscă să fie fără antrenor la primul meci din La Liga! Cum îi poate amâna Setien debutul lui Koeman

0

FC Barcelona va debuta în noul sezon din La Liga contra lui Villarreal, în weekend-ul 26-27 septembrie, însă catalanii riscă să nu îl aibă alături pe noul antrenor Ronald Koeman.

Deși Ronald Koeman a fost prezentat oficial în urmă cu aproape o lună, contractul antrenorul olandez nu a putut fi înregistrat până acum la Federația Spaniolă din cauza fostului tehnician al echipei, Quique Setien.

Ronald Koeman poate rata meciul cu Villarreal. Quique Setien refuză să își rezilieze contractul cu Barcelona

Setien nu ar fi semnat încă rezilierea contractului cu FC Barcelona, antrenorul solicitând să primească întreg salariul pentru anul rămas din contract, scriu cei de la Cope, citați de Marca.

Clubul catalan nu ar fi de acord cu pretențiile lui Setien, motivând că antrenorul nu a atins obiectivele stabilite, iar o anumită parte din activitatea sa a fost stopată din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, contractul lui Ronald Koeman nu va putea fi înregistrat de forurile spaniole până când Quique Setien nu va semna rezilierea înțelegerii cu Barcelona, mai scrie sursa citată.

În schimb, Koeman a fost pe banca tehnică la ambele meciuri amicale disputate de Barcelona în ultimele zile. Catalanii au trecut cu 3-1 de Girona și Gimnastic, iar sâmbătă este programat jocul de pregătire cu Elche.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.