Acasă Social Mark Tkaciuk: Calea Ferată a Moldovei este jefuită și falimentată

Mark Tkaciuk: Calea Ferată a Moldovei este jefuită și falimentată

0

„Calea ferată a Moldovei (RM), în calitate de coloană vertebrală atât a transportului, cât şi a sistemului economic al ţării, este jefuită şi falimentată”. Despre aceasta a scris luni Mark Tkaciuk, membru al Comitetului executiv al partidului Congresului Civic, pe canalul său de Telegram, comentând acţiunea de protest a lucrătorilor feroviari de la Ocniţa.

Potrivit Infotag, în opinia sa, „în ultimii 10 ani, întreprinderea Calea Ferată a îmbogăţit câteva sute de ticăloşi şi fără îndoială criminali”.

În opinia sa, societatea din Moldova are nevoie, cel puţin, de solidaritate cu lucrătorii feroviari.

„Aceasta este acea picătură de umanitate elementară care le va permite să nu piardă în confruntarea cu banditismul organizat de stat.
Aceasta este ceea ce nu va permite ca experimentul antiuman, planificat prin faliment şi distrugere a căii ferate, să fie propagat în întreaga ţară. Iar „hoţii roz” din Parlament trebuie să ia o decizie în timp util, înainte să fie prea târziu pentru a-şi face bagajele şi a fugi din Moldova.
Până când mâna tenace a răzbunării nu a prezentat un cont pentru umilinţa şi complicitatea la teroarea socială organizată”, a subliniat Tkaciuk.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.