Acasă Sport FOTO // Ansu Fati, aproape de o revenire pe gazon! Când va...

FOTO // Ansu Fati, aproape de o revenire pe gazon! Când va putea juca ”perla” Barcelonei

0

Ansu Fati s-a întors ieri la baza sportivă a celor de la Barcelona după ce a petrecut patru zile în Madrid unde se recuperează în urma accidentării care l-a ținut departe de gazon o bună bucată de timp. Jucătorul Barcelonei urmează un plan bine pus la punct de medicii echipei pentru a se recupera complet după accidentarea de la meniscul genunchiului stâng care l-a forțat să ajungă de patru ori pe masa de operații.

Ansu Fati, aproape de o revenire pe gazon! Când va putea juca ”perla” catalanilor

Meniscul lui Ansu Fati a fost compromis după o intrare dură a lui Mandi în partida dintre Barcelona și Betis de la data de 7 noiembrie.

Potrivit Mundo Deportivo, recuperarea fotbalistului a intrat pe ultima sută de metri, dar echipa medicală a catalanilor nu vrea să grăbească revenirea pe teren a jucătorului de 18 ani.

Echipe cu tradiție au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc! Hai duminică în Digi Online să vezi de la 18:30 UTA Arad vs. Farul Constanța și de la 21:30 Rapid vs. Chindia Târgoviște.

Se pare că Ansu Fati va continua planul catalanilor care presupune ca jucătorul să petreacă patru zile pe săptămână la Madrid și trei zile la Barcelona. ”Perla” catalanilor a fost prezent la întâlnirea organizată de Joan Laporta înaintea noului sezon.

Imediat după încheierea reuniunii, Ansu Fati s-a îndreptat spre capitala Spaniei unde se lasă pe mâinile a doi fizioterapeuți de prestigiu. Potrivit aceleiași surse, Joaquin Juan și Raul Martinez colaborează cu medicii Barcelonei și sunt în permanență în contact cu Jose Carlos Pinto Noronha, medicul catalanilor.

Prin mâinile celor doi fizioterapeuți au mai trecut Pique, Busquets, Sergi Roberto, dar și veterani precum Iniesta sau Puyol. De asemenea, Rafael Nadal și Cristiano Ronaldo au mai trecut prin cabinetul celor doi.

Chiar dacă Ansu Fati a intrat pe ultima sută de metri cu recuperarea, staff-ul tehnic al catalanilor nu vede posibilă revenirea sa pe teren încă de la debutul noului sezon, de la data de 15 august. Cu toate acestea, fotbalistul de 18 ani ar putea profita de pauza competițională din luna septembrie pentru a-și pregăti revenirea pe gazon.

Catalanii îl văd pe Ansu Fati unul dintre jucătorii esențiali pentru viitorul Barcelonei. Antrenorul Ronald Koeman l-a asigurat pe jucător că are toată încrederea în el și i-a transmis să revină doar atunci când este sută la sută recuperat.

Cristiano Ronaldo, mesaj de încurajare pentru Ansu Fati, atacantul Barcelonei, al cărui calvar nu se mai termină

Calvarul lui Ansu Fati pare că nu se mai termină, însă puștiul din avanposturile Barcelonei a primit încurajări de unde se aștepta mai puțin.

Cristiano Ronaldo, adversar timp de nouă ani al grupării catalane, i-a transmis un mesaj lui Fati prin intermediul rețelelor sociale: „Haide, Ansu Fati! Vei reveni în curând! Haide!”, a scris, recent, CR7 pe contul său de Instagram, alături de o imagine a jucătorului Barcelonei din timpul unor exerciții de recuperare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.