Acasă Politic Maia Sandu și Frank-Walter Steinmeier au plantat arbori la Grădina Botanică

Maia Sandu și Frank-Walter Steinmeier au plantat arbori la Grădina Botanică

0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, au sădit, în această dimineață, câte un puiet de arbore de lalea la Grădina Botanică din Chișinău, în semn de consolidare a relațiilor bilaterale.

„Astfel, am urmat o tradiție consacrată a Președinției Republicii Moldova. Arborii de lalea simbolizează vigoarea și intensitatea relațiilor dintre Republica Moldova și Germania, pe care dorim să le dezvoltăm în continuare, pentru bunăstarea cetățenilor celor două țări”, a declarat președinta Maia Sandu.

Reamintim că președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a efectuat o vizită oficială de două zile în Republica Moldova, la invitația preşedintelui Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.