Acasă Politic Maia Sandu, susţine că, dacă va fi aleasă şef al statului, va...

Maia Sandu, susţine că, dacă va fi aleasă şef al statului, va renunţa la reşedinţa prezidenţială

0

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susţine că, dacă va fi aleasă şef al statului, va renunţa la reşedinţa prezidenţială în care activează actualul preşedinte Igor Dodon.

Potrivit agenţiei Infotag, miercuri seara, la postul de televiziune Jurnal TV, ea a spus că din bugetul de stat se cheltuiesc foarte mulţi bani pe administraţia preşedintelui, transmite Știri.md.

„Acest lucru este absolut nerezonabil. Spre deosebire de preşedintele anterior, acum cheltuielile şefului statului au crescut mai mult de două ori”, a spus Sandu.

Politicianul a spus că, în calitate de preşedinte, nu va avea nevoie nici de reşedinţa de vară a preşedintelui de la Condriţa.

Întrebat de jurnalist dacă Maia Sandu va fi un preşedinte unionist, liderul PAS a declarat că, dacă va fi aleasă în funcţia de şef al statului, „ea va fi preşedintele tuturor cetăţenilor Republicii Moldova”.

Potrivit ei, ea va încerca să-i unească pe toţi cetăţenii în jurul ideii de aderare a Moldovei la Uniunea Europeană, lucru susţinut în prezent de majoritatea cetăţenilor ţării.

infotag.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.