Acasă Politic Maia Sandu: Platon ne-a trimis și nouă materiale ca ne convingem de...

Maia Sandu: Platon ne-a trimis și nouă materiale ca ne convingem de faptul că nu a fost implicat în furtul miliardului

0

Lidera PAS, Maia Sandu, susține că omul de afaceri Veaceslav Platon i-a expediat mai multe materiale ca să demonstreze că nu este vinovat în dosarul pe care este condamnat. Politiciana spune că nu a păstrat matarialele și că le-a expediat către Procuratura Generală transmite tv8.

Politiciana nu a dat detalii despre ce conțineau aceste materiale, dar spune că nici nu le-a examinat.

„Veaceslav Platon ne-a trimis și nouă materiale ca ne convingem de faptul că nu a fost implicat în furtul miliardului. Eu nu am de ce să analizez aceste materiale, le-am expediat Procuraturii, să le examineze Procuratura”, a spus Maia Sandu într-o emisiune organizată de portalul agora.md.

Platon a fost condamnat în aprilie 2017 la 18 ani de închisoare în penitenciar de tip închis cu privarea dreptului de a ocupa funcții în sistemul bancar pe un termen de 5 an, fiind învinuit pentru delapidarea BEM cu aproximativ 800 de milioane de lei.

Recent, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat că dosarul lui Veaceslav Platon a fost falsificat în totalitate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.