Acasă Sport ”Mai bine mă făceam ministru de Interne!” Ce l-a enervat pe Leonardo...

”Mai bine mă făceam ministru de Interne!” Ce l-a enervat pe Leonardo Bonucci după ce a câștigat titlul european cu Italia

0

Italia a devenit campioană europeană pentru a două oară în istorie după ce a învins Anglia la loviturile de departajare în finala EURO 2020 de pe Wembley.

Iar squadra azzurra a petrecut ca-n povești după triumf, primind toate onorurile posibile din partea oficialităților. 

Un singur detaliu i-a iritat pe jucătorii naționalei – faptul că Ministerul de Interne s-a opus paradei prin Roma într-un autobuz deschis.

Leonardo Bonucci: ””Cred că mi-am ales greșit meseria

Autoritățile au dorit să nu încalce restricțiile aflate în vigoare în privința distanțării sociale, dar federația a insistat și în cele din urmă evenimentul s-a desfășurat așa cum și-au dorit Eurocampionii.

”Cred că mi-am ales greșit meseria. Nu trebuia să mă apuc de fotbal, ci să intru în politică.

Echipe cu tradiție au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc! Hai duminică în Digi Online să vezi de la 18:30 UTA Arad vs. Farul Constanța și de la 21:30 Rapid vs. Chindia Târgoviște.

Aș fi fost un bun ministru de Interne.Toată delegația noastră ceruse să defileze într-un autobuz deschis, iar ei au aprobat un autobuz nedescoperit. 

Noroc că acesta a fost blocat de fani. Cum lumea era deja în stradă, în cele din urmă am primit ce doream.

Precizez, noi nu dorim să trecem peste autorități, dar acestea tot nu au reușit să controleze situația din Piazza del Popolo după meci. 

Acum nu au vrut parada, este un obicei prost aici la noi de a nu-ți asuma anumite responsabilități. Fiecare ar trebui să știe să-și facă treaba”, a fost reacția fundașului lui Juventus.

”Această echipă a reușit să unească toată țara, hai să nu mai încercăm să o dezbinăm din nou”, a fost și reacția președintelui federației italiene, Gabriele Gravina.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.