Acasă Social „M-au lovit în cap”. Un paznic a fost bătut și jefuit la...

„M-au lovit în cap”. Un paznic a fost bătut și jefuit la locul de muncă. Explicațiile suspecților

0

Un tânăr de 33 de ani, care lucrează ca paznic într-un magazin a fost atacat de doi indivizi și a rămas fără telefon și portmoneu, în valoare totală de peste 10 mii de lei.

Incidentul a avut loc în noaptea de 12 martie, în fața unui magazin de la intersecția străzilor Onisifor Ghibu cu Alba-Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Victima le-a povestit oamenilor legii în detalii, cum s-a întâmplat totul.

După mai multe investigații, oamenii legii au dat de urmele suspecților. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 23 și 26 ani, originari din capitală. Ambii au fost duși la inspectorat pentru audieri.

Și tânărul care ar fi luat telefonul și portmoneul și-a recunoscut vina.

Mai mult, s-a constat că cei doi suspecți au mai fost anterior judecați, iar tânărul de 23 de ani se afla în căutare și era deja condamnat la 4 ani de pușcărie, pedeapsă pusă imediat în aplicare. Celălalt tânăr a fost reținut pentru 72 de ore. Ei sunt cercetați penal pentru jaf și riscă până la șapte ani de pușcărie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.