Acasă Articol comercial Loteria: Puteți cumpăra bilete și primi câștiguri acum și în magazinele Xiaomi...

Loteria: Puteți cumpăra bilete și primi câștiguri acum și în magazinele Xiaomi Store Ⓟ

0

În Xiaomi Store puteți nu doar să cumpărați un gadget util, dar deja și să vă încercați norocul și să primiți câștigurile din bilete de loterie!

Loteria Națională permanent extinde lista partenerilor săi pentru ca sursa de bogăție – biletele de loterie, să fie mai aproape de fiecare dintre dumneavoastră. Vă comunicăm cu plăcere că partener de încredere ne-a devenit și rețeaua de magazine de produse electronice și cele mai performante gadgeturi, Xiaomi Store!

Acum puteți cumpăra biletele preferate ale Loteriei Naționale în orice magazin din Xiaomi Store, amplasate în toată țara și, pe loc, să primiți câștigurile de până la 500 de lei.

Cumpărând smartfoane performante, laptopuri și tablete, produse smart pentru casă, mijloace de transport modern și multe alte lucruri utile, încercați-vă norocul cu biletele generoase. Și poate că acestea își vor asuma cheltuielile pentru cumpărăturile dumneavoastră!

Rețeaua Xiaomi Store include 23 de magazine, dintre care 15 sunt amplasate în Chișinău.

Vedeți aici unde se află cel mai apropiat magazin Xiaomi Store.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.