Acasă Istorii din spatele culisei Logodnica fiului deputatului socialist Ștefan Gațcan, vine cu o reacție în urma...

Logodnica fiului deputatului socialist Ștefan Gațcan, vine cu o reacție în urma materialului SafeNews: ”Vlad este antreprenor care a început un business în Marea Britanie, fiind în primul an de universitate, din cei 1.500€ adunați de el”

2

În urma materilului publicat de portalul SafeNews.md despre costisitoarea cerere în căsătorie făcută de fiul deputatului socialist, Ștefan Gațcan, viitoarea mireasă vine cu o reacție, într-o postare pe pagina sa de instagram. Potrivit tinerei, logodnicul său, Vlad Gațcan și-a început de sinestătător o aface în Marea Britanie și nu i-a plăcut niciodată să primească bani de la părinți.

„Pentru că el nu prea vorbește despre cariera lui aici pe Instagram, iar presa galbenă preferă să inventeze istorii decât să facă afirmații în baza unor dovezi exacte, această postare este despre Vlad, logodnicul meu.
Vlad este un tânăr antreprenor care a început un business în Marea Britanie, 4 ani în urmă, fiind în primul an de universitate, din cei 1.500€ adunați de el.
Nu i-a plăcut niciodată să ia bani de la părinți și nici să împrumute. De aceea, încă din băncile școlii, își căștiga bani de buzunar, încercând tot felul de afaceri, de la a vinde huse pentru telefon, la a crea tricouri personalizate.
La moment are un business în comerțul online, inclusiv câteva produse care au ajuns bestseller în Marea Britanie, scrie viitoarea mireasă.

Cât despre traiul și vacanțele de lux ale logodnicului, pe care tânăra le declară ca fiind un trai decent, acestea ar fi din banii pe care îi câștigă Vlad de unul singur.

”Acesta îi permite să duca o viață decentă la Londra și să călătorească în jurul lumii.
Am încercat să îl conving de nenumărate ori să înceapă un business blog în care să împărtășe întreagă lui experiență, dar el preferă să lucreze în tăcere și să lase succesul să vorbească pentru el.
Nu pot să nu menționez și faptul că Vlad a fost mentorul a cărorva tineri antreprenori care și ei la rândul lor au reușit să construiască o afacere prosperă!
Din păcate, noi venim dintr-o societate cu o mentalitate bolnavă, în care oamenii nu cred că poți câștiga banii legal și cinstit sau fără ajutorul părinților.
Știu că pentru mulți este mai ușor să creadă asta. Însă doar eu știu cât de mult lucrează.
Non-stop, 24/7. Indiferent unde se află, în Moldova, în Marea Britanie sau în vacanță.
Am fost martoră la nenumărate nopți nedormite și zile stresante.
Dar care nu l-au oprit, pentru că adoră ceea ce face, îi dă un soi de adrenalină, dar cel mai important, un scop în viață.
Eu sunt foarte mândră de el. Sunt mândră că viitorul meu soț este un om cinstit, muncitor, înțelept și cu un suflet mare și curat!”, a scris Marinela Bezer.

Amintim că portalul SafeNews.md a publicat un material în care au fost estimate costurile cererei în căsătorie organizată de către fiul deputatului socialist Ștefan Gațcan, unde doar prețul inelului de logodnă începe de la 22,500 mii de dolari SUA.

EXCLUSIV// FOTO//VIDEO// Inel de logodnă de circa 25 mii de dolari. Vezi cât l-a costat pe fiul deputatului Ștefan Gațcan cererea în căsătorie a iubitei

Redacția SafeNews.md a încercat să i-a legură cu deputatul Ștefan Gațcan pentru a afla din ce bani fiul acestuia își piermite o asemena viață luxoasă, acesta însă a refuzat să vorbească cu jurnaliștii.

Cu tot respectul, nu pot vorbi, a declarat deputatul Ștefan Gațcan, întrerupând apelul.

Ulterior, acesta nu a mai răspuns apelurilor telefonice. Nu am reușit să luăm legătura nici nu fiul său, Vlad.

P.S. În ceea ce privește acuzațile organizatorului de evenimente, potrivit căreia declarațiile obținute de la unii membri care au făcut parte din aranjarea evenimentului, în cadrul investigării materilului, ar fi FALSE și desprinse de realitate, redacția SafeNews.md informează că este gata să probeze aceste informații, în caz de strictă necesitate!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

    • De urâtă nu-mi pare deloc, dar e mai mincinoasă ca Pinocchio, Buratino și maia Sandu la un loc. Ea vrea să ne convingă că iubitul ei a vândut huse de telefon și i-a luat ei inel de 25.000 euro???? Ea vrea să spună că iubitul are un business de vânzări online și face bani grei acolo? Duduie, acolo doar unul din 200 ajunge să facă bani stabil, și asta după muncă multă și investiții mari pe termen lung!!! Această familie blestemată vrea să ne prostească într-un hal uluitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.