Acasă Politic Lista miniștrilor propuși de PDM

Lista miniștrilor propuși de PDM

0

În cadrul evenimentului de semnare a acordului politic PSRM-PDM, Pavel Filip a anunțat că formațiunea sa va propune chiar astăzi candidaturile pentru funcțiile de miniștri.

Aceștia sunt:
Cristina Lesnic – viceprim-ministru al Reintegrării;
Alexandru Pânzari – ministru al Apărării;
Igor Șarov – ministru al Educației;
Oleg Țulea – ministru al Afacerilor Externe;
Sergiu Railean – ministru al Economiei.

„Avem toată încrederea că acești colegi doar vor fortifica garnitura guvernamentală. Vă asigur că PD se va ține de cuvânt și vom asigura pe aceste domenii doar progres. Vă mulțumesc și să fie într-un ceas bun”, a spus Filip.

Anterior, fostul democrat Andrian Candu a declarat că socialiștii și democrații ar fi discutat partajarea ministerelor, iar democrații pretindeau la patru portofolii.

Ulterior, președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a spus că „ar fi normal” dacă 50% din ministere ar reveni PD-ului, în cazul unei posibile alianțe. #Coaliția PD-PSRM

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.