Acasă Politic Un deputat a sesizat Procuratura și Autoritatea Națională de Integritate în urma...

Un deputat a sesizat Procuratura și Autoritatea Națională de Integritate în urma investigației ZdG despre averea parlamentarului Bogdan Țîrdea (ZdG)

0

Deputatul Radu Marian a depus un demers la Procuratură și la Autoritatea Națională de Integritate prin care solicitată celor două instituții să se autosesize pe marginea investigației Ziarului de Gardă „Bogdan Țîrdea: CV-ul și averea deputatului politolog cu mașini scumpe și casă în capitală, dar cu venituri oficiale de câteva mii de lei pe lună”.

„În articolul ZdG se conturează o bănuială rezonabilă potrivit căreia averea deputatului cu automobile scumpe și imobile de sute de mii de euro, depășesc cu certitudine și în mod substanțial valoarea veniturilor declarate de câteva mii lei lunar”, a menționat autorul demersului, citat de ZdG.MD

Mai multe detalii pe zdg.md 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.