Acasă Sport Liga Campionilor: Sheriff a remizat cu Șahtar, iar Real a învins Interul

Liga Campionilor: Sheriff a remizat cu Șahtar, iar Real a învins Interul

0

Sheriff Tiraspol a încheiat bine parcursul în faza grupelor Ligii Campionilor. Trupa lui Iurii Vernidub a remizat cu Șahtar Donețk, scor 1-1. În meciul disputat pe stadionul „Olimpiiskii” din Kiev, „minerii” au marcat în minutul 42 prin Fernando.

Sheriff a jucat modest în atac și a avut puține ocazii de gol. Totuși, „viespile” au smuls un punct grație lui Boban Nikolov, care a înscris în al treilea minut de prelungiri.

Astfel, la prima participare în grupele Ligii Campionilor, Sheriff s-a clasat pe locul trei, cu 7 puncte acumulate și s-a calificat în șaisprezecimile Ligii Europei.

Tot aseară, Real Madrid a învins pe Internazionale Milano cu 2-0 în partida de pe stadionul Santiago Bernabeu. Toni Kroos a marcat primul gol al meciului cu un șut din afara careului.

Inter a rămas în inferioritate numerică în minutul 64. Nicolo Barella a fost eliminat de arbitru pentru că a lovit un adversar. Real a profitat și a mai înscris o dată, prin Marco Asensio.

„Galacticii” au câștigat grupa D, cu 15 puncte, iar „nerazzurrii” s-au clasat pe locul secund, cu 10 puncte.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.