Acasă Politic Liderul de la Tiraspol infirmă zvonurile privind mobilizarea transnistreană

Liderul de la Tiraspol infirmă zvonurile privind mobilizarea transnistreană

0

În spațiul public au apărut informații precum că contingentul militar din Transnistria a fost pus în alertă totală. Acestea sunt false, susține liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Despre aceasta el a scris pe canalul său de Telegram.

„Provocarea în spațiul informațional continuă. Astăzi, pe internet au apărut informații conform cărora Forțele Armate ale Transnistriei ar fi fost pe deplin pregătite pentru luptă.
Vreau să-i liniștesc pe cetățeni: asemenea decizii nu au fost luate. Armata funcționează în regim standard, unitățile militare sunt în locuri de desfășurare permanentă. Declar acest lucru cu deplină responsabilitate în calitate de lider de la Tiraspol și Comandant șef al Forțelor Armate din regiune.
Rog încă o dată locuitorii să nu urmeze exemplul provocatorilor care seamănă panică și discordie. Pentru a evita dezinformarea, aveți încredere numai în rapoartele oficiale. Actualmente, acest lucru este mai important ca niciodată.
În Transnistria este un mediu pașnic și stabil. Continuăm să acordăm asistență tuturor celor care solicită ajutor, indiferent de cetățenie și de locul de reședință”, a conchis Krasnoselski.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.