Acasă Social Licitație la Serviciul Vamal: Se dau în locațiune spațiile neutilizate

Licitație la Serviciul Vamal: Se dau în locațiune spațiile neutilizate

0

Serviciul Vamal anunță organizarea licitației „cu strigare” privind acordarea dreptului de locațiune a încăperilor/spațiilor cu altă destinație decât cea locativă din cadrul Biroului Vamal Centru. Licitația se va desfășura în data de 22 decembrie 2021, ora 10:00, în incinta sediului biroului vamal din municipiul Chișinău, bulevardul Dacia, 49/6.

Termenul de locațiune: 1 an, cu posibilitatea prelungirii contractului de locațiune cu încă un an, în cazul lipsei încălcărilor contractuale.

„În scopul prevenirii monopolizării și creării unui mediu concurențial sănătos, solicitantul are dreptul să participe la licitarea unui singur lot din cadrul unui post vamal”, menționează reprezentanții Serviciului Vamal.

Termenul limită de prezentare a cererii și a documentelor necesare pentru participare la licitație: 21 decembrie 2021, ora 15:00.

Informația cu privire la condițiile de participare la licitație, locul aflării bunurilor imobile, dar și alte detalii le puteți afla aici sau la numărul de telefon 022 53 42 03.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.