Acasă Social Licitație de 20 de milioane de lei pentru achiziția de SUV-uri destinate...

Licitație de 20 de milioane de lei pentru achiziția de SUV-uri destinate poliției

0

Autoritățile au anunțat licitații pentru achiziționarea a 52 de autovehicole pentru dotarea Poliției. Costul unităților de transport urcă la 20 de milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul achizițiilor publice.

Se întâmplă pe timp de epidemie, când autoritățile au anunțat că nu vor desfășura achiziții neprioritare. Potrivit datelor de pe site-ul achizițiilor publice, a fost lansată licitația pentru dotarea Inspectoratului General al Poliției cu 52 de „SUV-uri”. Valoarea mijloacelor de transport se ridică la 20 de milioane de lei. 

Potrivit documentelor plasate pe pagină la 15 aprilie, licitația e deschisă pentru autospeciale operaționale de teren pentru echipele de reacționare rapidă. Cerințele tehnice prevăd ca automobilele să fie noi, cu minim cinci locuri, de culoare albă, cu o capacitate cilindrică a motorului de minimum 1.450 cm3 și putere de minim 110 cp.  Perioada de depunere a ofertelor  este prevăzută pentru 27 aprilie – 20 mai 2020.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.