Acasă Multimedia One TV, avertizat public pentru lipsa subtitrării în limba română

One TV, avertizat public pentru lipsa subtitrării în limba română

0

Consiliului Audiovizualului a sancționat cu avertizare publică fondatoarea One TV, SFC MEDIA SRL, în ședința de azi, 5 aprilie, pentru lipsa subtitrării în limba română a unui film serial.

Televiziunile Star TV și One TV au fost supse unor verificări realizate de Consiliul Audiovizualului în perioada 27 ianuarie-23 februarie 2024.

Rezultatele serviciilor au arătat că pe 22 februarie, One TV a difuzat patru episoade din filmul serial „Материнское сердце” (Inima mamei), care nu au fost subtitrate. 

CA aduce la cunoștință că, potrivit art. 19 alin. (4) din Codul serviciilor media audiovizuale, filmele sunt transmise cu dublare sau subtitrare în limba română, păstrându-se coloana sonoră originală sau, după caz, versiunea lingvistică licenţiată.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.