Acasă Sport Multașteptata revanșă a luptătorului, Ion Cuțelaba ar putea avea totuși loc la...

Multașteptata revanșă a luptătorului, Ion Cuțelaba ar putea avea totuși loc la sfârșitul lunii august

0

Multașteptata revanșă a luptătorului moldovean din UFC, Ion Cuțelaba ar putea avea totuși loc la sfârșitul lunii august.

Anunțul a fost făcut chiar de sportivul originar din Republica Moldova pe pagina sa de facebook.

Evenimentul a fost amânat deja de două ori din cauza pandemiei de COVID. Lupta programată din aprilie a fost amânată inițial ca și toate evenimentele UFC, iar cea din 23 august la fel a fost amânată după ce „Hulk de Moldova” a fost testat pozitiv cu COVID19 la 11 august.

Luptătorul moldovean a fost plasat imediat în carantină și, potrivit agentului său, Tiago Okamura, va sta izolat până în ziua evenimentului pentru a se asigura că va putea lupta. Tot într-o postare pe pagina sa de facebook, Ion Cutelaba spunea că se simte foarte bine și că va lupta pe 29 august.

Cuțelaba și Ankalaev au luptat prima dată în acest an la 29 februarie într-o gală ce a avut loc în Norfolk. Atunci, Ankalaev a câștigat din prima rundă prin knock-out tehnic după o decizie extrem de controversată a arbitrului care a oprit duelul în secunda 38.

Ion Cuțelaba, 26 de ani, este considerat unul dintre cei mai promițători tineri sportivi din categoria sa de greutate. Până acum, are 15 lupte câștigate în UFC, dintre care 14 prin knock-out.

digi24.ro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.