Acasă Alegeri 2020 La o secție de votare din Bălți s-au prezentat doar 10 alegători

La o secție de votare din Bălți s-au prezentat doar 10 alegători

0

Până la ora 19 la urnele de vot s-au prezentat circa 1,1 milioane de cetățeni, echivalentul a 41% dintre alegătorii înscriși în listele electorale. Cea mai mare prezență a fost înregistrată într-o secție de votare deschisă în or. Rezina (peste 1.250 de alegători), în Sănătăuca (r. Florești – circa 800) și într-o secție din Varnița, r. Anenii Noi (peste 720 de alegători), transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.

Cea mai mică prezență la urne se atestă în secția de votare deschisă în mun. Bălți (10 persoane), și în secțiile de votare din or. Ștefan Vodă și Coșnița, Dubăsari – până la 30 de alegători în fiecare.

Pe 1 noiembrie 2020, în R. Moldova au loc alegeri prezidențiale. În cursă sunt înregistrați opt concurenți electorali.

Pentru scrutinul din 1 noiembrie au fost organizate 2.143 secții de votare.

139 de secții de votare au fost organizate pentru cetățenii din R. Moldova aflați peste hotarele țării, iar 42 de secții de votare au fost organizate pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului (regiunea transnistreană), municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.