Acasă Sport La 45 de ani, portarul Aleksandr Şovkovski revine în naționala Ucrainei. Ce...

La 45 de ani, portarul Aleksandr Şovkovski revine în naționala Ucrainei. Ce l-a făcut să se întoarcă

0

Selecţionerul naționalei ucrainene – Andrei Şevcenko, l-a inclus în lot la amicalul cu Franţa pe secundul său, Aleksandr Şovkovski, fiindcă primii trei portari selecționabili sunt infectaţi cu coronavirus.

Aleksandr Şovkovski s-a retras din activitate acum patru ani, dar acum este nevoit să fie rezerva lui Gheorghi Buşcean, goalkeeper-ul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev.

Portarii „de bază” ai Ucrainei: Andrei Piatov, Andrei Lunin şi Iuri Pankiv au fost testaţi pozitiv cu COVID-19.

„UEFA permite înscrierea oricărei persoane care are cetăţenia ţării pe care o reprezintă, chiar dacă nu joacă la niciun club. Din acest motiv, corpul tehnic a luat decizia înscrierii pentru meciul cu Franţa a antrenorului secund Aleksandr Şovkovski”, anunță Federaţia ucraineană de fotbal într-un comunicat oficial.

Ca o altă mărură de siguranță, toţi componenţii selecţionatei Ucrainei vor fi supuşi unor ultime teste PCR, cu câteva ore înaintea meciului cu Franţa, programat miercuri seara, pe „Stade de France”.

Amintim, șase dintre fotbaliștii reprezentativei Ucrainei, au fost testaţi pozitiv cu SARS-Cov-2, iar acum sunt izolaţi în hotelul din Paris în care au fost cazaţi jucători lui Andrei Şevcenko.

Să mai spunem că, după meciul cu Franţa, naţionala Ucrainei va mai întâlni Germania şi Spania, în Liga Naţiunilor.

rfi.ro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.