Acasă Extern Kadîrov, despre sancțiunile împotriva Rusiei: Noi ne râdem

Kadîrov, despre sancțiunile împotriva Rusiei: Noi ne râdem

0

Ramzan Kadîrov se râde în fața liderilor occidentali și face haz de necaz perivind sancțiunile puse Rusiei. Acesta a făcut lista propriilor sancțiuni care ar putea fi aplicate până pe data de … 31 februarie.

”Mai mulți politicieni europeni au anunțat despre posibila impunere de sancțiuni împotriva Rusiei.
Vreau să spun că întregul set de restricții împotriva Rusiei este atât de absurd încât nu putem decât să râdem de aceste încercări inutile. Confuzie totală!
Și totuși, în ciuda acestei comedii, a venit vremea răzbunării dure. Pentru comparație, ar trebui să arate astfel:
Premierul britanic Boris Johnson, ministrul de Externe Liz Truss, președintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, Josep Borrell trebuie să renunțe la declarațiile lor, în caz contrar Republica Cecenă, având în vedere caracterul obscur și pretențios al declarațiilor persoanelor de mai sus, își rezervă dreptul de a impune urmatoarele sancțiuni:
– Închiderea spațiului aerian cecn;
– Înghețarea tuturor activelor în ruble rusești de către Johnson în băncile cecene;
– Introducerea unui embargo asupra tuturor bunurilor oligarhilor britanici din Acihoi-Martene, iar în caz de deteriorare – în Samashki;
– Recunoașterea deplasării cu volanul pe stânga;
– Și să recunosc, în sfârșit, că nu există ceai englezesc!

Termenul limită este 31 februarie!

Acesta va fi un exemplu și pentru alte state. Vă rog să vă gândiți înainte de a aplica orice sancțiuni”, a declarat liderul cecen.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.