Acasă Sport Juventus a învins Inter Milano în Cupa Italiei cu dubla lui Ronaldo

Juventus a învins Inter Milano în Cupa Italiei cu dubla lui Ronaldo

0

Manşa tur a semifinalei Cupei Italiei dintre Inter şi Juventus s-a încheiat marţi seara cu victoria la limită a torinezilor. Scorul a fost deschis de milanezi, în minutul 9, de Lautaro Martinez, care a primit o pasă în adâncime de la Barella, şi a şutat din careu pentru 1-0, transmite SafeNews.md cu referire la Mediafax.ro.

În minutul 24, Ashley Young a faultat în careu şi, după consultarea sistemului VAR, arbitrul a acordat penalty, transformat impecabil de Ronaldo.

Tot Ronaldo a marcat golul cu care Juve s-a impus în cele din urmă, profitând de o gafă în apărarea interistă.

Manşa secundă se joacă marţea viitoare, pe 9 februarie, pe terenul campioanei.

În cealaltă semifinală se întâlnesc tot în dublă manşă, Atalanta şi Napoli, primul meci jucându-se miercuri de la 21.45, la Napoli.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.