Acasă Justiţie Judecătoria Chişinău a amânat cu două luni prima şedinţa de judecată pentru...

Judecătoria Chişinău a amânat cu două luni prima şedinţa de judecată pentru fiul fostului director de la SIS

0

Judecătoria Chişinău a amânat cu două luni prima şedinţa de judecată în dosarul intentat pentru hărţuire sexuală lui Nichita Reşetnicov, fiul de 21 de ani al fostului deputat şi director al SIS, Artur Reşetnicov. Următoarea şedinţă a fost fixată pentru data de 30 ianuarie a anului viitor.

Pe 15 noiembrie urma să aibă prima şedinţă de judecată, însă a fost amânată la cererea părţii apărării scrie SafeNews.md cu referire la Anticoruptie.md.

Nichita Reşetnicov este învinuit că a filmat pe ascuns momente în care întreținuse relații sexuale cu fosta prietenă, iar după întreruperea relației o amenința că va face publice  imaginile.

Dosarul penal intentat pe numele lui Nichita Reşetnicov a fost trimis în judecată la sfârşitul lunii februarie curent, fiind repartizat aleatoriu magistratei Vasilenco. Cu mai puţin de două săptămâni înainte de a-i expira mandatul, judecătoarea a programat prima şedinţă de judecată în dosarul Reşetnicov pentru 23 mai.

Preşedinta Maia Sandu a refuzat să prelungească mandatul Angelei Vasilenco până la atingerea plafonului de vârstă şi dosarul a fost repartizat magistratului Vitalie Budeci.

Nichita Reşetnicov pledează nevinovat. Tânărul a declarat anterior pentru portalul Anticoruptie.md că dosarul i-a fost fabricat pentru a-l distruge pe tatăl său cercetat penal în stare de arest preventiv pentru îmbogăţire ilicită.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.