Acasă Extern Italia: Doi moldoveni, înjunghiați de un ucrainean. Ar fi pornit de la...

Italia: Doi moldoveni, înjunghiați de un ucrainean. Ar fi pornit de la război

1

Doi moldoveni, în vârstă de 53 și, respectiv, 42 de ani, au fost înjunghiați de un cetățean ucrainean.

Totul s-a întâmplat în regiunea Brescia, Italia, în parcarea unui supermarket, iar conflictul ar fi început din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina, scrie presa străină.

Potrivit primei reconstituiri făcute de carabinieri, în timpul disputei ucraineanul a scos un cuțit, după care pe unul dintre moldoveni l-a înjunghiat într-un obraz, iar pe celălalt în gât. Moldovenii au fost transportați la spital.

Bărbatul de origine ucraineană a fugit și este în continuare căutat de carabinieri, scrie brescia.corriere.it.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. O Moldoveanca locatara a Luxembourgului a fost batuta rau la locul de munca in Luxembourg de catre o Ucraineanca, din cauza ca are numele Aliona si este blonda.Cu parere de rau ucraineanca uraste totul ce i se pare rus, dar ce vina poarta Moldoveanca? Noi Moldovenii ajutam cum putem Ucraina, si ca rezultat sintem si atacati de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.