Acasă Justiţie Își viola sistematic fiica de 17 ani: Un bărbat, condamnat la închisoare

Își viola sistematic fiica de 17 ani: Un bărbat, condamnat la închisoare

0

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că își viola sistematic fiica de 17 ani, după ce consuma băuturi alcoolice.

Potrivit Procuraturii Generale, în perioada lunii iunie 2023, bărbatul în vârstă de 43 de ani, fiind în stare de ebrietate alcoolică, își viola fiica biologică care avea vârsta de 17 ani.

Minora i-a povestit mamei despre cele întâmplate și, ulterior, ambele au sesizat organele de drept. 

Inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptelor imputate. De menționat că acesta nu este la prima abatere de ordin penal, anterior fiind condamnat pentru o infracțiune din aceeași categorie.

Astfel, la 16 aprilie 2024, a fost pronunțată o sentință, prin care bărbatul a fost recunoscut vinovat pentru mai multe episoade de acțiuni cu caracter sexual neconsimțite și viol, comise în privința fiicei sale în vârstă de 17 ani, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 15 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

Sentința este cu drept de apel. Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.