Acasă Sport Irlanda: O echipă formată din jucători basarabeni a devenit campioană la minifotbal

Irlanda: O echipă formată din jucători basarabeni a devenit campioană la minifotbal

107
0
ads

O echipă formată din jucători basarabeni a devenit campioană a Irlandei la minifotbal. FC Moldova Dublin este numele formaţiei care a cucerit trofeul în faţa fostei campioane şi va reprezenta anul viitor Irlanda în Liga Campionilor, transmite SafeNews.md cu referire la Tvrmoldova.md.

Fotbaliştii originari din Republica Moldova au devenit campioni ai Irlandei, după ce au învins în finală cu 2 – 0 formaţia Pericoloso Waterford, deţinătoarea trofeului de anul trecut.

Edgar Șuparschii, fotbalist: „Din 72 de echipe ne-am clasat pe primul loc. Deci 14 jucători moldoveni şi un lituanian au făcut ravagii pe terenurile din Irlanda.”

Din lotul echipei, fac parte şi câţiva foşti fotbalişti profesionişti din Republica Moldova. Edgar Şuparschii a evoluat la Sfântul Gheorghe, iar Alexandru Leu la echipele Rapid Ghidichici şi Academia. Cel din urmă a fost declarat cel mai bun jucător al turneului din Irlanda.

Edgar Șuparschii, fotbalist: „Sunt foarte mulţi ex-jucători veniţi din Republica Moldova pentru o viaţa mai bună. Lucrând zi de zi şi cu unele antrenamente în timpul săptămânii, unele meciuri amicale, am ajuns la turneul dat.”

Graţie acestui rezultat, echipa FC Moldova Dublin va reprezenta Irlanda în Liga Campionilor, turneu care se va desfăşura anul viitor în Slovenia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here