Acasă Sport VIDEO // Două goluri și record istoric pentru Messi în meciul cu...

VIDEO // Două goluri și record istoric pentru Messi în meciul cu Sociedad

0

Lionel Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate în tricoul echipei FC Barcelona (768), duminică seara, în victoria categorică obţinută de catalani pe terenul formaţiei Real Sociedad, în care starul argentinian a reuşit o dublă.

Messi a punctat în minutele 56 şi 89 ale acestui joc, contând pentru etapa a 28-a a campionatului de fotbal al Spaniei, celelalte goluri fiind marcate de Antoine Griezmann (37), Sergio Dest (43, 53) şi Ousmane Dembele (71) pentru învingători, respectiv Ander Barrenextea (77), transmite SafeNews.md.

Actualul căpitan al Barcelonei l-a devansat cu această ocazie pe fostul internaţional spaniol Xavi Hernandez, actualul antrenor al echipei Al Sadd din Qatar, care a disputat 767 de meciuri pentru gruparea de pe Camp Nou.

În urma acestui succes, Barca a revenit pe locul secund al clasamentului, la patru puncte distanţă de liderul Atletico Madrid, care s-a impus la limită, cu 1-0 în partida cu Alaves de pe Estadio Metropolitano, prin golul atacantului uruguayan Luis Suarez, golgheterul actualei ediţii din Primera Division, cu 19 reuşite. Victoria madrilenilor a fost salvată de penalty-ul apărat de portarul Jan Oblak (86) la Joselu.

Clasament:
1. Atletico Madrid 66 puncte
2. FC Barcelona 62 p
3. Real Madrid 60 p
4. FC Sevilla 55 p
5. Real Sociedad 45 p
6. Betis Sevilla 45 p
7. Villarreal 43 p

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.