Acasă Justiţie Ion Sturza, martor într-un dosar de șantaj asupra lui Anatol Stati

Ion Sturza, martor într-un dosar de șantaj asupra lui Anatol Stati

0

Ex-premierul Republicii Moldova Ion Sturza a fost citat la Procuratura pentru Combaterea Criminalității și Cauze Speciale (PCCOCS). Ion Sturza figurează drept martor într-un dosar penal pornit pe pretinse fapte de șantaj asupra omului de afaceri Anatol Stati.

Informația a fost confirmată de către Mariana Cherpec, procurorul responsabil pentru comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale.

„Confirmăm că domnului Ion Sturza, ex-premier al Republicii Moldova, i s-a expediat citație pentru a se prezenta astăzi la PCCOCS, în vederea audierii acestuia în calitate de martor în cadrul cauzei penale pornite pe faptul pretinselor acțiuni de șantaj, comise asupra omului de afaceri Anatol Stati.
Domnul Sturza nu s-a prezentat ieri la audieri, însă precizăm că în acest moment procurorii nu au dovada recepționării citației de către acesta”, ne-a declarat Mariana Cherpec.

Contactat de Știri.md, Ion Stuza susține că nu a primit citația.

„Eu nu locuiesc de mulți ani în Moldova. Nu am văzut citația și nici nu cunosc nimic despre ce fel de șantaj este vorba. Evident că, dacă voi fi citat, voi răspunde demersului procurorilor”, a declarat fostul premier.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.