Acasă Anticipate 2021 Ion Chicu: Am votat pentru oamenii noştri plecaţi peste hotare

Ion Chicu: Am votat pentru oamenii noştri plecaţi peste hotare

1

Ion Chicu și-a exercitat dreptul la vot la ora 10:00. Acesta a fost însoțit la secția de votare de către soție și fiică. El a declarat că a votat pentru pentru prezent şi pentru un viitor mai bun.

„Am votat pentru ţara noastră, pentru oamenii care muncesc aici din zori până-n noapte, pentru oamenii noştri plecaţi peste hotare, care stau cu inima frântă, dar sufletul le este aici. Am votat ca după 11 iulie oamenii în ţara care muncesc să poată primi salarii, pensii.
Resursele s-au finisat, am votat ca în organele statului să fie oameni care pot lucra, ştiu de unde să aducă bani, cum să facă. Am votat pentru dezvoltarea şi consolidarea ţării noastre.”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Sa-I intimpini sub pod la telecentru, dobitocule ? Noi te vom scoate din asternut, si iti vom gidila moaca spurcata si putin costitele. Fii pregatit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.