Acasă Istorii din spatele culisei Într-unul dintre dormitoare, Președintele Dodon ar avea o blană de urs polar...

Într-unul dintre dormitoare, Președintele Dodon ar avea o blană de urs polar – animal ocrotit în cartea roșie

0

Președintele asociației „Moldova Mea”, Feodor Gelich, dezvăluie într-o postare pe pagina sa de facebook că-n dormitorul lui Igor Dodon ar exista o blană de urs polar.

Feodor Gelich, susține că în dormitorul casei lui Igor Dodon din satul Sadova, Președintele Republicii Moldova ar avea o blană naturală cu tot cu capul unui urs polar. Vânătoarea acestor animale este strict interzisă la nivel mondial, acestea fiind considerate specie pe cale de dispariție și sunt ocrotite prin lege. Moment ce se pare că nu-l deranjează însă pe Igor Dodon.

Președintele asociației „Moldova Mea” mai promite că viața de lux a lui Igor Dodon va fi prezentată publicului în curând.

Regiunea arctică a Canadei este acum singurul loc din lume unde vânătoare de urşi polari este încă legală. 

Blănurile pot ajunge la prețul de până la 300.000 de euro pe piaţa neagră. 

Vara trecută, o anchetă Daily Mirror a descoperit o serie de firme care oferă servicii de vânătoare în Cercul Arctic. Pentru 36.000 lire sterline, cei bogaţi pot vâna 12 zile cu servicii care includ şi un ghid.

Există 20.000-25.000 de urşi polari lăsaţi în sălbăticie, potrivit World Wildlife Fund. Dar acest număr ar putea fi redus cu două treimi până la jumătatea secolului, dacă ţinutul Arctic continuă să se încălzească. 

sursa: paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.