Acasă Exclusiv EXCLUSIV// DOC// Încălcări grave la CSM. Un membru a încălcat secretul deliberării

EXCLUSIV// DOC// Încălcări grave la CSM. Un membru a încălcat secretul deliberării

2

Un membru CSM ar fi încălcat grav secretul deliberării, la ultima sedință a Consiliului Superior al Magistraturii. Potrivit unor surse SafeNews.md, demne de încredere, membrul CSM ar fi notat voturile membrilor pentru fiecare candidat la funcțiile din cadrul Curții de Apel (CA) și Curtea Supremă de Justiție (CSJ), expediindu-le ultimilor. În acest fel, membrul CSM a încălcat secretul deliberării.

Portalul SafeNews.md a intrat în posesia actelor și a decis publicarea acestora reieșind din subiectul care este de interes public.

Potrivit unor surse SafeNews.md, din interiorul Curții de Apel Chișinău, încălcarea respectivă ar fi fost făcută de către unul dintre raportorii pe subiectul numirii.

SafeNews.md amintește  că fostul președinte al Curții Constituționale, Vladimir Țurcan, a fost demis din funcția de președinte după ce a încălcat obligația de păstrare a secretului deliberării și al votului la adoptarea deciziilor față de care a manifestat interes președintele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.