Acasă Politic Ilan Șor: Partidul „ȘOR” este gata să discute orice chestiune legată de...

Ilan Șor: Partidul „ȘOR” este gata să discute orice chestiune legată de îmbunătățirea calității administrației de stat. Haideți să le discutăm

0

Partidul „ȘOR” este gata să discute orice subiect legat de îmbunătățirea calității administrației publice, însă acest discuții trebuie să fie deschise, sincere și argumentate. Declarația a fost făcută de președintele formațiunii, Ilan Șor, după ce reprezentanții opoziției parlamentare au încercat să ia legătura cu deputații acestui partid privind convocarea Biroului permanent al Legislativului. Prin urmare acesta a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook.

Parlamentul nostru trebuie să activeze. Instituția nu a funcționat săptămânile trecute. Legislativul nu și-a reluat activitatea nici în această săptămână. Nu este clar deocamdată dacă va funcționa săptămâna viitoare. Asta se numește sabotaj. Anume Parlamentul este acea instituție care trebuie să ia decizii pe marginea problemelor curente – de la adoptarea legilor până la numirile de cadre”, susține Șor.

Potrivit dânsului fracțiunile parlamentare trebuie să stabilească un dialog între ele, iar „dacă ne vom izola unul de celălalt, nu vom reuși să facem nimic bun”.

Toate problemele pot fi soluționate doar comunicând. Anume pentru asta am și fost aleși. Parlamentul este anume acea platformă de dialog și atingere a compromisurilor între diferite forțe politice. Până nu demult, aproape toate partidele parlamentare au încercat să transforme Partidul „ȘOR” în proscris politic. Cu noi nimeni nu dorea să comunice, să discute, să ajungă la înțelegeri și să caute compromisuri.  Și, deodată, am devenit utili! Vreau să anunț oficial că Partidul „ȘOR” este gata să discute orice chestiune legată de îmbunătățirea calității administrației de stat. Haideți să le discutăm! Să discutăm deschis, sincer, argumentat. Băgați-vă într-un loc aroganța. Cu toții suntem în slujba alegătorilor noștri. Nimeni nu este mai rău sau mai bun decât altul. Anume acum, în pragul iernii, în plină pandemie suntem obligați să rezolvăm multiplele probleme cu care se confruntă populația. În primul rând chestiunile legate de siguranța financiară a cetățenilor. Noi nu avem dreptul să lăsăm cetățenii în voia sorții”, menționează el.

Парламент должен работать. Он должен работать, невзирая на предвыборную кампанию и эпидемиологическую ситуацию. Депутаты…

Posted by Ilan Shor on Monday, October 12, 2020

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.