Acasă Social IGPF a obținut o nouă acreditare în domeniul expertizei documentelor

IGPF a obținut o nouă acreditare în domeniul expertizei documentelor

93
0
ads

Specialiștii din cadrul Direcției expertiză a documentelor a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) au obținut o nouă acreditare. Astfel, în perioada 11-12 octombrie, a fost stabilită și reconfirmată calitatea serviciilor prestate de către Direcția expertiză a documentelor.

Poliția de Frontieră informează că certificatul de acreditare reprezintă un mijloc excelent de furnizare a încrederii, care permite autorităților statului și societății de a se baza cu certitudine pe rezultatele obținute în cadrul Direcției.

Menționăm că Direcția expertiză a documentelor este o subdiviziune criminalistică de expertiză judiciară din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al Ministerului Afacerilor Interne, fondată în anul 2012.

Misiunea Direcției constă în aplicarea mijloacelor tehnice speciale și metodelor tehnico-științifice la examinările tehnice ale documentelor de călătorie, asigură gestionarea colecțiilor documentelor de călătorie autentice și false, sistemelor informaționale și bibliotecilor electronice privind documentele de călătorie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here