Acasă Politic Igor Grosu: Deputații se vor întâlni pentru o ședință extraordinară

Igor Grosu: Deputații se vor întâlni pentru o ședință extraordinară

0

Parlamentul Moldovei va fi convocat în sesiune extraordinară la sfârșitul lunii august. Anunțul a fost făcut de către Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni TV.

„Planificăm să convocăm o ședință după 26 august. Este necesar să examinăm mai multe proiecte de lege, dar principalul este legea bugetului de stat. Acum, Guvernul lucrează la modificări ale legii, va veni în curând cu o serie de anunţuri. Totul este în contextul evenimentelor și problemelor cu care se confruntă țara”, a explicat Grosu.

Sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului s-a încheiat pe 29 iulie. Legiuitorii au examinat peste 45 de proiecte. Potrivit legii, deputații ar trebui să se întoarcă la muncă în septembrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.