Acasă Alegeri 2020 Maia Sandu: ”Dodon va ajunge la coşul de gunoi al istoriei. PSRM...

Maia Sandu: ”Dodon va ajunge la coşul de gunoi al istoriei. PSRM abia aşteaptă să scape de el”

0

Maia Sandu, candidata PAS la alegerile prezidențiale, susține că Igor Dodon după 15 noiembrie va ajunge la coşul de gunoi al istoriei. Declarațiile eu fost făcută în cadrul unei emisiune de la un pot privat de televiziune din țară. Mai mult, potrivit dânsei chiar și Partidul Socialiștilor abia ar aștepta să scape de el.

„Igor Dodon după 15 noiembrie va ajunge la coşul de gunoi al istoriei şi PSRM abia aşteaptă să scape de el. Încă de vara trecută l-au tras de manecă cu greu ca să vină la Parlament și să-l alungăm pe Plahotniuc. Într-un fel, o să-i eliberăm și pe socialiști de el”, a spus Maia Sandu .

În acest context, ea a menţionat că a purtat discuţii cu o parte dintre candidaţii înscrişi în cursa electorală, în vederea identificării susţinerii pentru turul II de scrutin.

 „Am vorbit cu Renato Usatîi, Andrei Năstase, Dorin Chirtoacă, la telefon am vorbit cu Tudor Deliu, l-am sunat pe Octavian Ţîcu, nu am reuşit să stabilim o întâlnire”.

Referitor la scenariile care se vehiculează în privința nominalizării la funcția de premier a lui Igor Dodon sau a lui Andrei Năstase, în cazul în care șeful statului ar pierde alegerile, Maia Sandu a refuzat să comenteze.

„E neserios să discutăm scenarii și candidați, nu știm ce se întâmplă în Parlament, dacă mai este majoritate care să-l susțină pe Chicu, sau s-a creat alta. E clar că nu putem face abstracție de Parlament, dar nu e bine să speculăm. Trebuie să luăm una după unu. Am spus ca voi numi în funcție un om onest și competent, asta m-am angajat să fac, cine pe cine va propune vom vedea atunci, în toate instituţiile trebuie să avem oameni integri. În rest, ce majoritate se va forma și cine pe cine va propune, să speculăm, nu va fi corect acum avem altceva mai important, să ieșim la vot. Acesta e primul pas”, a declarat Maia Sandu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.