Acasă Alegeri 2020 Igor Dodon REFUZĂ chemarea Maiei Sandu de a participa la dezbateri publice

Igor Dodon REFUZĂ chemarea Maiei Sandu de a participa la dezbateri publice

0

După ce astăzi candidata la șefia statului, Maia Sandu l-a chemat la  dezbateri publice pe contracandidatul său, Igor Dodon, răspunsul său nu a întârziat să apară. O să ajungem în turul II și o să vedem, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii sale de pe o rețea de socializare.

„Noi am spus foarte clar la începutul acestei campanii electorale că nu contează cine, am spus că nu dau numele candidaților – noi nu participăm în dezbateri electorale până la 1 noiembrie. Vă explic de ce. Noi preferăm să avem dialogul cu cetățenii. Eu în fiecare zi am câte 10-12 întrevederi, doar vineri am live-ul cu dvs. și luni – întrevederea cu staff-ul electoral, în rest întrevederi. Eu prefer aceste discuții. Le dau posibilitate oponenților să se dueleze între ei la orice televiziune. Lasă să meargă să arate cât sunt de pregătiți, cât sunt de nepregătiți. Eu am să merg și o să vorbesc cu cetățenii. Dacă o să fie al doilea tur, o să discutăm, dar să mergem cu hora, câte 3 dezbateri în fiecare seară la trei televiziuni, asta tot nu-i corect. O să ajungem în turul II și o să vedem. Din ceea ce simt, noi putem să hotărâm problemele și poate să fie victoria din turul I”, a spus Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale pe o rețea de socializare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.