Acasă Politic Igor Dodon, despre finanțarea alegerilor anticipate: ”125 de milioane de lei, acești...

Igor Dodon, despre finanțarea alegerilor anticipate: ”125 de milioane de lei, acești bani în bugetul de stat nu sunt”

0

Igor Dodon este convins că bani în bugetul de stat nu sunt pentru desfășurarea alegerilor anticipate din 11 iulie. Despre aceasta socialistul declară în cadrul emisiunii sale de pe Facebook.

”Bani în bugetul de stat nu sunt. Ceea ce spune CEC despre cele 125 de milioane de lei, acești bani în bugetul de stat nu sunt. Maia Sandu recent a scris o scrisoare Guvernului și a cerut categoric ca toți banii din rezerva de stat să fie pentru alegeri. În primul rând Sandu nu are așa atribuții ca să ceară bani, nu se poate de bătut cu pumnul în masă și să spună că facem așa sau așa. În al doilea rând se ia toți banii din rezerva de stat, noi suntem acum într-o perioadă de incertitudine. Să scoți toți banii din rezerva de stat este o greșeală”, a declarat Dodon.

La rândul său, și premierul interimar, Aureliu Ciocoi, spune că suma de 125 de milioane de lei, stabilită de CEC pentru organizarea scrutinului, este exagerată și cere să fie diminuată. 

Șeful interimar al Executivului spune că în Fondul de rezervă nu există suficienți bani pentru organizarea scrutinului, iar Ministerul Finanțelor încearcă să identifice fonduri pentru a asigura buna desfășurare a alegerilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.