Acasă Politic Igor Dodon are dubii că alegerile anticipate vor avea loc pe 11...

Igor Dodon are dubii că alegerile anticipate vor avea loc pe 11 iulie

0

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, susține că alegerile parlamentare anticipate, anul acesta, sunt inevitabile și formațiunea sa este gata de ele. Însă, politicianul are dubii că se va reuși desfășurarea scrutinului pe 11 iulie și, potrivit lui, acest lucru rămâne de văzut. Chiar și așa, spune Igor Dodon, săptămâna viitoare vor merge să se înregistreze în calitate de concurent electoral, fie PSRM separat, fie într-un bloc electoral cu Partidul Comuniștilor.

În cadrul emisiunii sale live de vineri, Igor Dodon a declarat că președintele Maia Sandu s-a grăbit să dizolve Parlamentul. Potrivit lui, în câteva săptămâni va crește numărul de infectări cu COVID-19 și atunci ar vrea să vadă care vor fi argumentele șefei statului. Acesta a mai spus că nici bani pentru aceste alegeri în bugetul de stat nu sunt. În opinia sa, ar fi o greșeală să scoți bani pentru scrutin din rezerva de stat.

Referindu-se la apelul de unire a eforturilor către partidele de centru-stânga, liderul PSRM spune că i-a adresat o scrisoare președintelui PCRM, Vladimir Voronin, cu privire la crearea unui bloc electoral.

„Trebuie să lăsăm ce a fost în trecut. Mult rău vorbea Voronin despre mine, ne criticau, noi i-am criticat. Dar când este vorba despre interesele statului, interesele populației, haideți să lăsăm tot la o parte și să salvăm țara”, afirmă Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.