Acasă Sport Halterofilul moldovean Marin Robu a ocupat locul 8 la Jocurile Olimpice

Halterofilul moldovean Marin Robu a ocupat locul 8 la Jocurile Olimpice

0

Halterofilul moldovean Marin Robu a ocupat locul opt la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cel mai bun rezultat l-a înregistrat la proba aruncat. Marin Robu a început promiţător concursul la proba aruncat, în cântarul 73 de kilograme, transmite SafeNews.md cu referire la trm.md.

După prima încercare de 150 kg, urmată de 155 kg, halterofilul moldovean a ratat-o însă pe a treia – de 159 kg şi în final s-a clasat pe locul trei la această probă.

La smuls, însă, sportivul de 21 de ani nu a reuşit să repete măcar aceeaşi performanţă. 

După o primă încercare, cu mari dispute de validare din partea arbitrilor, Robu a ratat următoarele două încercări şi s-a clasat în final pe locul opt, cu 330 kg la total.

Campion olimpic a devenit chinezul Shi Zhiyong, care a obţinut un nou record olimpic.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.