Acasă Social Grav accident într-un sat din raionul Strășeni: Patru persoane au ajuns la...

Grav accident într-un sat din raionul Strășeni: Patru persoane au ajuns la spital

0

Patru persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a tamponat cu un camion. Accidentul s-a produs, ieri, în jurul orei 15:00, în satul Vorniceni, raionul Strășeni, scrie unimedia.info.

Poliția a fost alertată, ieri, la ora 15:22, precum că s-a produs un accident rutier pe traseul Chișinău- Nisporeni.

La fața locului, au stabili că un automobil, model Mazda, a fost lovit de un camion. Potrivit informațiilor, șoferul camionului, n vârstă de 39 de ani din raionul Râșcani, nu s-a asigurat la ieșire de pe un drum fără prioritate. Astfel, s-a produs ciocnirea.

Șoferul mașinii de tip mazda, avea la bord alte trei persoane, cu vârsta cuprinsă între 19-20 de ani. Toți patru au fost transportați la spitalul din raionul Strășeni cu varii traumatisme.

Ambii conducatori auto au fost supuși testului de alcoolemie, iar rezultatele au ieșit negative.

În dependență de rezultatele expertizei medico-legale, care va stabili gravitatea leziunilor corporale, persoana vinovată va fi sancționată conform legislației.

Poliția stabilește alte circumstanțe.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.