Acasă Social Grădina Zoologică din Capitală a rămas fără lei: Cele 3 feline au...

Grădina Zoologică din Capitală a rămas fără lei: Cele 3 feline au murit

0

Cele două leoaice şi leul de la Grădina Zoologică au murit anul acesta. Reprezentanţii instituţiei spun că decesele s-au produs din cauza vârstei înaintate a animalelor. „Erau foarte bătrâni, aveau până la 25 de ani, trecuseră de vârsta maturităţii. Animalele nu s-au chinuit, au murit liniştite, s-au alimentat normal până în ultima zi”, a povestit şeful Secţiei Grădina Zoologică, Serghei Cazaret, transmite SafeNews.md cu referire la Publika.md.

Administraţia Grădinii Zoologice susţine că negociază deja cu alte menajerii din Europa şi promite că în scurt timp va aduce alte feline.

„Oamenii s-au obişnuit să îi vadă, le plăcea să îi privească şi evident au simţit lipsa regelui animalelor. Dar le-am explicat că oricum vom avea lei. Vom aduce alţii, iar voliera pentru lei va fi păstrată. Sperăm că până la primăvară îi vom primi”, a afirmat şeful Secţiei Grădina Zoologică, Serghei Cazaret.

La Grădina Zoologică din Chişinău sunt în jur de 1.100 de animale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.