Acasă Social FOTO // Grav accident, la Edineț. O femeie a murit, după ce...

FOTO // Grav accident, la Edineț. O femeie a murit, după ce o mașină s-a izibit într-un copac

0

O femeie a murit, după ce automobilul cu care se deplasa s-ar fi izbit într-un copac. Tragedia a avut loc în amiaza zilei miercuri, la ieșirea din satul Alexandreni în direcția satului Volodeni, raionul Edineț.

Potrivit oamenilor legii la volanul automobilului de marca Renault se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Astfel, la ieșirea din satul Alexandreni direcția de deplasare spre satul Volodeni, șoferul nu ar fi adaptat viteza corespunzătoare condițiilor rutiere care iar permite să prevadă careva situații periculoase, pierzând controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, șoferul a fost transportat la Spitalul Raional Edineț, iar pasagera sa, o femeie de 47 de ani, locuitoare al satului Bădragii-Vechi, a decedat la fața locului, până la sosirea ambulanței.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.