Acasă Sport Goalkeeperul lui Juventus Torino a dezvăluit când se va retrage

Goalkeeperul lui Juventus Torino a dezvăluit când se va retrage

0

Legendarul portar italian, Gianluigi Buffon, nu are de gând încă să-și agațe mănușile în cui. Ajuns la 43 de ani, goalkeeperul lui Juventus Torino a dezvăluit în sfârșit când se gândește să-și încheie cariera de fotbalist profesionist.

Gianluigi Buffon a menționat că are capacitatea necesară de a mai juca încă două sezoane complete. Astfel, portarul veteran își va încheia cariera în 2023, atunci când va avea 45 de ani și jumătate.

În acest sezon, veteranul dintre buturile lui Juve a jucat 10 meciuri, titularul fiind polonezul Wojciech Szczesny.

Dintre cele 27 de sezoane ca profesionist ale lui Buffon, 20 au fost petrecute la Juventus, unde portarul a jucat 681 de meciuri și a câștigat numeroase trofee, precum 10 titluri în Serie A, cinci Cupe sau șapte Supercupe ale Italiei.

Pe lângă Juve și PSG, Buffon a mai apărat poarta echipei Parma, alături de care a câștigat Cupa Italiei și Cupa UEFA.

Singurul trofeul care nu l-a câștigat la nivel de club este Liga Campionilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.