Acasă Politic Gavrilița pleacă la București. Subiecte importante de discuție cu președintele Iohannis, premierul...

Gavrilița pleacă la București. Subiecte importante de discuție cu președintele Iohannis, premierul Ciucă și alți oficiali români

0

Prim-ministrul R. Moldova se va afla mâine, 9 decembrie 2021, într-o vizită oficială la București. Aceasta va avea întrevederi cu președintele României Klaus Iohanni, premierul român Nicolae Ciucă, președintele Senatului Florin Cîțu și președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu.

Pe agenda discuției cu oficialii român se află subiect de interes comun pentru ambele maluri de Prut, în contextul acțiunilor stabilite în Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare R. Moldova – România semnată recent la București.

Totodată, se va discuta și despre pregătirea ședinței comune de Guvern, care va avea loc, cel mai probabil, la începutul anului viitor. 

Peste o săptămâna la București va merge și Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, care va pune în discuție cu oficialii români subiectele de securitate energetică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.