Acasă Articol comercial FOTO // VIDEO // O femeie din Fălești a devenit milionară cu...

FOTO // VIDEO // O femeie din Fălești a devenit milionară cu biletul ”Șeptarul de diamant”, ediția a doua Ⓟ

0

Ediția fenomenală de rubin a ”Șeptarului de diamant” doar a apărut în vânzare și deja oferă un câștig astronomic! Evghenia Buga din satul Scumpia, raionul Fălești, a obținut unul dintre premiile de TOP ale noului bilet – 1 000 000 de lei.

Evghenia, în vârstă de 54 de ani, este casnică, are trei copii și doi nepoți. Femeia a povestit că a fost la cumpărături cu soțul ei la Bălți. La un moment dat, ei au decis să procure două bilete de loterie de la un chioșc Moldpresa. Soții Buga au trăit emoții de neuitat când au răzuit unul dintre bilete și au descoperit cele șase zerouri.

”Emoții mari, lacrimi, bucurie. Am plâns tot drumul de la Bălți la Fălești. Pentru noi, 1 000 000 de lei este o sumă foarte mare”, au menționat câștigătorii.

Soții Buga au spus că datorită acestor bani își vor putea ajuta copiii și nepoții. Totodată, ei planifică să procure un automobil nou.

”Oamenii trebuie să procure bilete și să creadă că sunt așa câștiguri în Moldova”, este îndemnul Evgheniei.

Până în prezent, 27 de moldoveni și-au schimbat viața radical după ce au devenit milionari datorită generozității Loteriei Naționale.

Iar acum biletul ”Șeptarul de diamant”, în ediție de rubin, are puterea să vă transforme în multimilionar, pentru că e încărcat cu cel mai mare câștig din istoria Moldovei – suma colosală de 4 000 000 de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.