Acasă Investigații FOTO, VIDEO/ Casa atribuită fostului procuror al capitalei, Ștefan Șaptefrați, scoasă la...

FOTO, VIDEO/ Casa atribuită fostului procuror al capitalei, Ștefan Șaptefrați, scoasă la vânzare cu 1 milion 100 de mii de Euro

0

Fiica lui Ștefan Șaptefrați, fostul procuror al municipiului Chișinău, plecat în luna martie curent din organele Procuraturii, și-a scos în vânzare casa de milioane din localitatea Cheltuitori din comuna Tohatin, suburbie a capitalei, construită în ultimii ani și dată în exploatare anul trecut.

Locuința luxoasă, atribuită procurorului-șef al capitalei, este trecută pe numele fiicei sale, Maria Leșco (Șaptefrați), și a fost înregistrată la cadastru în luna octombrie 2018.

La doar un an după ce a fost dat în exploatare, imobilul a fost expus vânzării prin intermediul unei agenții imobiliare. Deși în titlul anunțului se menționează că locuința este situată în Dumbrava, coborând la secțiunea informații se precizează că locuința luxoasă este situată într-o zonă rezidențială în suburbia sectorului Ciocana.

Anunțul postat pe site-ul agenției imobiliare

Castelul cu trei nivele, scos de vânzare

La un de când locuința a fost dată în exploatare, ea a fost suspusă vânzării. Din numele unui potențial cumpărător, Ziarul de Gardă a întrebat agentul imobiliar responsabil de vânzări care este prețul locuinței. Acesta ne-a comunicat că imobilul este în vânzare, costă 1.100.000 Euro și poate să ne aranjeze o vizită.

„Casa se află la 3 kilometri de Ciocana, la Tohatin, nu știu dacă știți zona, este în prima linie, acolo e frumos, sunt păduri, panoramă, tot. Casa este într-adevăr exclusivă, materiale scumpe, cum s-ar spune „casă inteligentă”, cu schimbare a aerului, ionizare, casa e interesantă. Prețul la casa asta este 1 milion 100 de mii de Euro”, a menționat agentul.

Potrivit anunțului de vânzare, casa este descrisă cu „finisări exclusive care întrunește cele mai exigente dorințe. Imobilul prezintă o construcție inginerească cu reparație calitativă și design deosebit, cu suprafața generoasă de 250 mp și teren aferent de 12 ari”.

Casa cu trei nivele, la parter are 2 dormitoare, living spațios cu bucătărie, 3 blocuri sanitare și terasă. La al doilea nivel sunt 2 dormitoare spațioase, 2 blocuri sanitare și o garderobă. Iar în subsolul casei se regăsește o cazangerie, debara și beci.

Citiți mai departe pe zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.