Acasă Articol comercial FOTO // VIDEO // A citit în horoscop că va fi milionară...

FOTO // VIDEO // A citit în horoscop că va fi milionară și s-a împlinit! Ludmila Pînzari a câștigat la loterie 1 000 000 de lei Ⓟ

612
0
ads

În acest an veți deveni milionar. Întâmplător sau nu, anume această predicție a citit-o Ludmila Pînzari în horoscop. Iar ceea ce părea imposibil, a devenit realitate! Locuitoarea satului Dărcăuți, Soroca, a devenit câștigătoarea premiului de TOP al biletului ”Mașină la alegere” – un automobil de lux sau suma hipnotizantă de 1 000 000 de lei.

Ludmila are doi copii, un nepot și lucrează în domeniul construcțiilor împreună cu soțul ei. Femeia a avut o presimțirea și a cumpărat biletul predestinat de la un chioșc Moldpresa.

”Răzuiesc și mă uit că am câștigat mașina. Și plângeam, și mă bucuram, și-mi cuprindeam soțul. Zic: ”Doamne, uite ce noroc am avut!”, și-a împărtășit emoțiile Ludmila.

Pusă în fața alegerii – o mașină excepțională sau 1 000 000 de lei, femeia a ales banii. Datorită acestui câștig impresionant, Ludmila a spus că va scăpa de povara chiriei și, în sfârșit, își va procura propriul apartament la Chișinău.

”O viață am lucrat, dar nu am reușit să adun o sumă atât de mare. Am avut încredere că o să câștig. Mă uitam la horoscop și acolo scria: ”În acest an veți deveni milionar”. Nu credeam, dar astăzi cred”, a povestit a 32-a milionară a Loteriei Naționale.

Cu biletul ”Mașină la alegere” și dvs. ați putea să ajungeți în fața unei dileme dificile, dar profitabile – să alegeți între un Audi A4, BMW 3, Mercedes C sau 1 000 000 de lei? Înarmați-vă cu noroc și pregătiți răspunsul!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here